Gondža želi da abortira!

Elif

Elif od 356. do 358. epizode! Gondža želi da abortira!

By  | 

kenan i gondža Gondža želi da abortira!
356 epizoda

Nedždet je skrhan zbog Gondžinog odlaska i naređuje svojim ljudima da krenu u potragu za njom. Gondža želi što pre abortirati Nedždetovo dEte, ali je Serdar pokušava odgovoriti od toga. Elif je načula od Džemala da se Asuman nije udala, te odlazi do Ebru kako bi dobila dodatne informacije u vezi toga. U Ebruinoj kući zatiče Rabiju, koja se onesveesti nakon što je iz Ebruinog pisma saznala da je ova otišla od nje zbog čoveka kojeg voli. Elif joj pokušava pomoći da se oporavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


357 epizoda
Vejsel želi pokrenuti novi posao i traži Džemalovo mišljenje po tom pitanju. Serdar i Gondža se zbližavaju u kolibi u kojoj se kriju od Nedždeta. Asuman posmatra Melek i Kenana iz daljine i oseća ljubomoru prema Melek. Pokušava saznati od drugih ukućana ko je ona i koliko još uvek znači Kenanu. Istovremeno Asuman izaziva Selimov i Zejnebin bes nakon što ovi čuju kako se ona obraća Tulaj. Elif i Indži odlaze u posetu Rabiji. Čovek, za čije dete je Melek mislila da je Elif, je pušten iz zatvora i odlučan je u tome da se osveti Melek.

358 epizoda
Feride javlja Kenanu kako je Melek primila određene pretnje i on odlazi kod Melek u pomoć. Asuman ne može kontrolisati svoju ljubomoru prema Melek, te koristi Tugče kako bi razdvojila Kenana od nje. Elif želi ispuniti obavezu prema Rabiji, te pokušava ugrabiti priliku da izađe iz kuće. Džemal je čuo da je Rabija bogata, pa daje odobrenje devojčicama da idu kod nje kako bi joj pomogle. Selim i Zejnep se vraćaju na fakultet, nakon gubitka koji su pretrpili. Tamo ponovo susreću Pelin koja ne odustaje od svojih pokušaja da osvoji Selima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site