Gorka zemlja 1. i 2. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 1. i 2. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 1. i 2. epizoda!
1 epizoda
Priča nas vodi u Istanbul 1970-ih i nastavlja se u plodnom pejzažu južne Turske. Prekrasna devojka Zuleih, koja živi sa svojim bratom i suprugom, ući će u naš život. Zaposlena je kao krojačica i njena najveća želja je da se jednog dana uda za ljubav svog života, Iilmaz, koji naporno radi kao automehaničar. Iako mu nedostaje bogatstvo i porodična pozadina, Iilmaz bi učinio sve da Zuleiho učini srećnom. Naravno, njihove planove neočekivano ukrštaju događaji koji im zauvek menjaju život.

2 epizoda
Nakon što je Zuleihovog polubrata prodao šefu kriminalne organizacije da mu otplati dug, Iilmaz nehotice počini ubistvo. Tako se Iilmaz i Zuleiha nalaze u bekstvu u nepoznato i na kraju se nalaze na jugu do Turske, gde dobijaju posao na Iaman Farm. Da bi sakrili svoj pravi identitet a da se ne bi razdvojili, oni se predstavljaju kao brat i sestra. Ubrzo se stvari vrlo brzo počnu komplikovati

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site