Gorka zemlja 101. i 102. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 101. i 102. epizoda! Gorka zemlja kraj sezone!

By  | 

Gorka zemlja 101. i 102. epizoda!

101 epizoda

Umit pucajući usmrti Sevdu, svoju majku. Demiru kreću suze na oči. Fekeli udara osobu autom i policija dolazi po njega. Fikret ga ispraća. Fekeli govori Lutfi da nosi veliki greh na srcu i Bog ne daje oproštaj.Demir pita Zulejhu da li bi bilo prikladno da Umit neko vreme ostane sa bebom kod njih?Zulejha je šokirana tim pitanjem, dok se Umit smeje.

102 epizoda

Završava se neprijateljstvo izmedju Fikreta i Demira. Njih dvoje se zagrle kao dva brata. Demir pokuša da spoji Zulejhu i Umit, ali Zulejha je istrajna u svojoj odluci da je ne želi u kući.

Umit, nije oklevala ni da ubije svoju sopstvenu majku, zbog sebičnih razloga, da bi živela pored Demira u konaku, ne obazirajući se na činjenicu da je zapravo počinila ubistvo. Sa druge strane, ona ubrzo shvata da neće lako pobediti Zulejhu.

Betul otpočinje akciju kako bih pobedila zbog sebe i Umit. Potez koji povlači daje joj zlatne ključeve od Yaman holdinga.

Fikret i Demir rade zajedno kao braća kako bi skinuli ljagu za porodičnog imena. U konak ulaze razbojnici i pale isti. Zulejha je napeta jer nakon njihovog odlaska ne može da pronadje Demira. Ona doziva njegovo ime. Da li je Demir mrtav?
Sve epizode serije Gorka zemlja

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno