Gorka zemlja 117 epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 117 epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 117 epizoda!

Dok se Züleyha bori za život u bolnici, Hakan je ne napušta ni na trenutak. Hakan, koji se bori da otkrije ko je upucao Züleyhu, postaje sumnjičav prema Vahapu i zapali kolibu u kojoj se skrivao.Nakon što mu Vahap poremeti sve planove, Abdulkadir je prisiljen objasniti zašto nije povredio Hakana. Abdulkadirova velika tajna stvara šokantan efekat na Vahapa.

Fikret, koji sazna da je Züleyha upucana, žuri u bolnicu. Fikret pokuša da Hakana pozove na odgovornost,a Lütfiye zaustavlja Fikreta. Betül je slomljenog srca zbog Fikretove ravnodušnosti,dok je Fikret razočaran kada u bolnici sazna da je Züleyha verena za Hakana.

Tvrdnja o Hakanu Gümüşoğluu zbunjuje Čukurovu. Postaje pitanje vremena kada će se otkriti Hakanov pravi identitet.Ljudi iz vile čekaju fotografiju Hakana Gümüşoğlua na ekranu,a Hakan shvata da ne može pobjeći od svoje prošlosti.

Sve epizode Gorka zemlja

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site