Gorka zemlja 37. i 38. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 37. i 38. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 37. i 38. epizoda!
37 epizoda
Jilmiz govori Zulheji da je sve saznao, te je pita zbog čega ga je lagala.Oni jedno drugom priznaju zbog čega su morali postupati onako kako jesui plaču iz sveg glasa.Zulejha mu govori kako su joj pretili njihovim Adnanom.Jilmaz želi da joj dodirne lice, ali tada se čuje neki zvuk.Jilmiz govori Demiru da će mu uzeti sve ono što je on uzeo njemu.Govori mu da će nakon izlaska iz zatvora uzeti i Zulejhu i sina, te i njegovo nerodjeno dete. Zulejha nije abortirala.

38 epizoda
Demir i Jilmaz se suočavaju.Demir uperi pištolj u Jilmaza i kaže mu da ako je jedino rešenje da ga ubije, to će i uraditi.Zulejha uplakana stoji ispred Jilmiza i moli Demira da ne puca.Demir shvata koliko Zulejha voli Jilmiza i kaže mu da onda ide sa njim.Demir joj govori da ne može više da je sprečava, ali će uvek da je voli.Jilmaz govori Zulejhu da prihvata i nju i Adnana i bebu u njenom stomaku. Hunkar pokušava sve da izbavi sina iz zatvora, Demir kaže da je već za njega život stao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno