Gorka zemlja 37. i 38. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 37. i 38. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 37. i 38. epizoda!
37 epizoda
Jilmiz govori Zulheji da je sve saznao, te je pita zbog čega ga je lagala.Oni jedno drugom priznaju zbog čega su morali postupati onako kako jesui plaču iz sveg glasa.Zulejha mu govori kako su joj pretili njihovim Adnanom.Jilmaz želi da joj dodirne lice, ali tada se čuje neki zvuk.Jilmiz govori Demiru da će mu uzeti sve ono što je on uzeo njemu.Govori mu da će nakon izlaska iz zatvora uzeti i Zulejhu i sina, te i njegovo nerodjeno dete. Zulejha nije abortirala.

38 epizoda
Demir i Jilmaz se suočavaju.Demir uperi pištolj u Jilmaza i kaže mu da ako je jedino rešenje da ga ubije, to će i uraditi.Zulejha uplakana stoji ispred Jilmiza i moli Demira da ne puca.Demir shvata koliko Zulejha voli Jilmiza i kaže mu da onda ide sa njim.Demir joj govori da ne može više da je sprečava, ali će uvek da je voli.Jilmaz govori Zulejhu da prihvata i nju i Adnana i bebu u njenom stomaku. Hunkar pokušava sve da izbavi sina iz zatvora, Demir kaže da je već za njega život stao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site