Gorka zemlja 39. i 40. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 39. i 40. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 39. i 40. epizoda!
39 epizoda
Jilmaz govori Zulejhi da će razgovarati sa Mužgan I stavitri tačku na taj brak.Hunkar se raspravlja sa Zulejhom I govori joj da u njenom životu imaju samo dve važne stvari-njen sin I njena majka.Hankar preti Zulejhi sa detetom I majkom.Mužganin otac je u životnoj opasnosti.Zulejha se oslanja na Jilmaza I jasno daje do znanja Hunkaru da sada nije sama.Jilmaz grli Zulejhinog sina.Zulejha ih posmatra I pita se kako bi bilo da Jilmiz zna da grli svog sina.

40 epizoda

Hunkar odlazi kod Fekelija I govori mu da je Jilmaz pobehgao sa Zulejhom I Adnanom.Fekelije kaže da Jilmaz to nikada ne bi uradio.Jilmaz govori Zulejhi da samo pristine I da će pobeći zajedno, te nastaviti sa njihovom ljubavlju tamo gde su stali.Dolazi dan Demirovog sudjenja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site