Gorka zemlja 39. i 40. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 39. i 40. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 39. i 40. epizoda!
39 epizoda
Jilmaz govori Zulejhi da će razgovarati sa Mužgan I stavitri tačku na taj brak.Hunkar se raspravlja sa Zulejhom I govori joj da u njenom životu imaju samo dve važne stvari-njen sin I njena majka.Hankar preti Zulejhi sa detetom I majkom.Mužganin otac je u životnoj opasnosti.Zulejha se oslanja na Jilmaza I jasno daje do znanja Hunkaru da sada nije sama.Jilmaz grli Zulejhinog sina.Zulejha ih posmatra I pita se kako bi bilo da Jilmiz zna da grli svog sina.

40 epizoda

Hunkar odlazi kod Fekelija I govori mu da je Jilmaz pobehgao sa Zulejhom I Adnanom.Fekelije kaže da Jilmaz to nikada ne bi uradio.Jilmaz govori Zulejhi da samo pristine I da će pobeći zajedno, te nastaviti sa njihovom ljubavlju tamo gde su stali.Dolazi dan Demirovog sudjenja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno