Gorka zemlja 43. i 44. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 43. i 44. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 43. i 44. epizoda!
43 epizoda
Zulejha ne dolazi na dogovoreno mesto kako bih pobegla sa Jilmazom.Jilmaz je trai, ali pronalazi samo njenu narukvicu.Nakon toga se njioh dvoje nalaze, a Zulejha mu govori da nije došao da se vidi sa njom, ted a ju je izdao.Jilmaz je zbunjen.Ona mu govori da ide kod žene i deteta, da živi sa porodicom, a ona je živi mrtvak.Zulejha se vraća Demiru.Jilmaz se vraća Mužgan i Zulejha vidi ogrlicu na Mužganinom vratu, te joj Mužgan kaže da je to kupio Jilmaz za bebu.Zulejhi krenu suze na oči.
44 epizoda
Jilmaz kae Zulejhi da iako ga je napustila , svakog jutra će se buditi zamišljajući njeno lice.Zulejha mu kae da je njemu njeno lice zabranjeno.Mugan se sastaje sa Jilmizom i govori mu da ga je izbrisala iz svog ivota.Jilmaz ostaje i bez Zulejhe i bez Mužgan.Zulejha planira da otvori firmu i da odabere naziv koji će povrediti Jilmiza.Demir na smrt tuče Gafura.Sanije je uplašena da ga Demir ne ubije.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno