Gorka zemlja 45. i 46. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 45. i 46. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 45. i 46. epizoda!
45 epizoda
I Zulejha i Mužgan čekaju u bolnici na red za ginekološki pregled. Mužgan se pridružuje i Jilmaz.Oni dvoje su se pomirili nakon što su saznali novost.Jilmiz govori Demiru da je prodao svoje deonice. Demir govori Zulejhi da su sada partneri sa svetskom firmom.

Zulejha mu govori da se nada da će sada sve biti kako on želi.Hunkar ugleda Ali Rahmeta kako se za ruku drži sa drugom ženom.Jilmaz se sretne sa Demirom, te ga pita za posao i kako se navikao na nove partnere.Demir shvata da ga je Jilmiz namerno ugrozio, te mu to i govori. Demir govori i majci da se Jilmiz poigrao sa njima i da im je naneo veliku štetu. Demir, Hunkar i Zulejha odlaze da vide ko je u vili pored, te tamo zatekni Jilmiza i Mužgan.

46 epizoda
Hunkar nema više snage da se bori, te odlazi Fekeliju u zagrljaj. Neko ih prati i slika. Demir saznaje za to, te pita majku šta ima izmedju njih dvoje.Majka mu odlučno govori da niko nema prava da se meša u njen privatni život. Jilmiz saznaje od Zulejhe da je povredjuje što je on u kuči do njene sa Mužgan, te joj govori da će onda oni otići. Zulejha ga hvata za ruku i pita da ne ide, srećna je jer ga bar može gledati svakog dana. Zulejha i Mužgan razgovaraju o nerodjenoj bebi, te Mužgan govori da su prvi put čuli otklucaje srca njihove bebe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site