Gorka zemlja 47. i 48. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 47. i 48. epizoda!

By  | 


Gorka zemlja 47. i 48. epizoda
!

47. epizoda
Šermin šeta ulicom i deli novine govoreći da je Hunkar u vezi sa osobom koja joj je ubila supruga.Svi su iznenadjeni vestima o Hunkar i Ali Rehmeta.Demir je takodje šokiran vestima.Hunkarina majka je u bolnici. Ali Rahmeta razbesne natpisi u novinama. On shvata da im neko priredjuje zamku. Demir pita Hunkur kako je mogla da dodirne ubicu njegovog oca.Ali Rahmet dolazi u bolnicu kod Hunkarine majke, te pita Hunkar da se uda za njega. Da li će Hunkar pristati?

48 epizoda
Ali Rahmet predlaže Hunkar da kaže svima za njihovu ljubav. Demir dolazi kući i izbacuje sve majčine stvari kroz prozor.On zabranjuje svim radnicima da spominju Hunkarino ime. Ali Rahmet govori Hunkar da ju je voleo 40 godina i da trebaju da se venčaju.Humkar prihvata Ali Rahmetovu ruku, te se Demir odriče nje kao majke.Jilmaz osudjuje oca što je izabrao Hunkar i njega ostavio samog.

Ali Rahmet saznaje od Zulejhe da je Hunkar znala da su Jilmaz i Zulejha muž i žena i da je uprkos tome udala Zulejhu za Demira.Ali Rahmet je očajan iako je krenuo da oženi Hunkar.Zulejha ga pita da li je siguran da se i dalje želi oženiti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Gorka zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site