Gorka zemlja 47. i 48. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 47. i 48. epizoda!

By  | 


Gorka zemlja 47. i 48. epizoda
!

47. epizoda
Šermin šeta ulicom i deli novine govoreći da je Hunkar u vezi sa osobom koja joj je ubila supruga.Svi su iznenadjeni vestima o Hunkar i Ali Rehmeta.Demir je takodje šokiran vestima.Hunkarina majka je u bolnici. Ali Rahmeta razbesne natpisi u novinama. On shvata da im neko priredjuje zamku. Demir pita Hunkur kako je mogla da dodirne ubicu njegovog oca.Ali Rahmet dolazi u bolnicu kod Hunkarine majke, te pita Hunkar da se uda za njega. Da li će Hunkar pristati?

48 epizoda
Ali Rahmet predlaže Hunkar da kaže svima za njihovu ljubav. Demir dolazi kući i izbacuje sve majčine stvari kroz prozor.On zabranjuje svim radnicima da spominju Hunkarino ime. Ali Rahmet govori Hunkar da ju je voleo 40 godina i da trebaju da se venčaju.Humkar prihvata Ali Rahmetovu ruku, te se Demir odriče nje kao majke.Jilmaz osudjuje oca što je izabrao Hunkar i njega ostavio samog.

Ali Rahmet saznaje od Zulejhe da je Hunkar znala da su Jilmaz i Zulejha muž i žena i da je uprkos tome udala Zulejhu za Demira.Ali Rahmet je očajan iako je krenuo da oženi Hunkar.Zulejha ga pita da li je siguran da se i dalje želi oženiti?

Sve epizode serije Gorka zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno