Gorka zemlja 52. i 53. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 52. i 53. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 52. i 53. epizoda!
52 epizoda

Mužgan sedi pored dečijeg inkubatora i moli Boga da joj da snage da izdrži.Jilmaz je pored nje, deli njenu bol. Adnana je progutao požar i niko ne zna gde je.Zulejha trči ka zapaljenom konaku i doziva sina. Jilmaz i Fekeli trče u bolnicu, ali je inkubator prazan.Jilmaz uplašen gleda u oca i govori mu da mu nema sina. Gde je Jilmazov sin? Gde je Mužgan ? Da li je Adnan živ?

53 epizoda

Nakon što Demir sayna šta je Jilmiz uradio, seda u auto I kreće da ga ubije. Demir nepažnjom završava na litici sa autom. Hoće li Demir uspeti izaći iz auta? Hoće li se spasiti? Dokle Demir pokušava da spasi svoj život, Zulejha uživa gledajući Jilmiza kako donosi dete. Nakon razgovora sa Hunkar, Ali Rahmet se hvata za srce I pada na tlo.

Sve epizode turske serije Gorka zemlja

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *