Gorka zemlja 54. i 55. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 54. i 55. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 54. i 55. epizoda!

54 epizoda

Ali Rahmet doživi infarkt nakon razgovora sa Hunkar. Svi su u panici, dolazi hitna pomoć. Jilmaz odlazi na vrata kod Hunkar te je krivi zbog stanja svog oca. Mužgan se nalazi sa Zulejhom, te je pita da li se I dalje kradom nalazi sa njenim mužem. Zulejha joj potvrdi, te je pita šta će sada preduzeti. Mužgan ugleda istu maramu kod Zulejhe. Mužgan odnosi Zulejhinu maramu Demiru, te mu kaže da ju je pronašla u Jilmazovom autu. Jilmiz nekoga udara autom. Behidze odlazi kod Hunkar I kaže da će stati na kraj njenim igrama.Ali Rahmet je u bolnici.

55 epizoda

Mužgan govori Zulejhi da zna da ona nikada nije odustala od Jilmaza. Demir pita Zulejhu da li se sastajala sa Jilmazom.Demir govori majci da ako ga tužiteljka bude pritiskala reći će da je Jilmaz ubio Erdžumenta.

Sve epizode serije Gorka zemlja

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site