Gorka zemlja 77. i 78. epizoda! Jilmaz umire!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 77. i 78. epizoda! Jilmaz umire!

By  | 

Gorka zemlja 77. i 78. epizoda! Jilmaz umire!

77 epizoda
Jilmiz i Zulejha uzimaju troje dece i kreću ka svojoj sreći. Mali Adnan se ponovo sjedinjuje sa majkom i ocem, dok se Lejla odvaja od oca, a Kerem Ali od majke. Jilmaz ostavlja pisma Mužgan i Demiru o njihovom begu. Kako će to Demir i Mužgan podneti?

78 epizoda
Demir i Mužgan dogovore se da se razvedu. Demir i Zulejha zajedno odlaze na sud, uz vesti da je Kerem Ali odveden u bolnicu, Jilmiz svojim automobilom skreće sa ceste. Zulejha, nakon nesreće, bori se sa suzama i vrišti za pomoć, a Demir stavlja svoj život u opasnost, kako bih izvukao teško povredjenog Yilmaza.Demir i Zulejha odvode Jilmaza u bolnicu.
Fekeli i Zulejha su mnogo zahvalni Demiru. Nakon teške operacije Jilmaz se budi i svestan je da život duguje svom najvećem neprijatelju.Jilmaz poveruje svoju decu i Zulejhu Demiru. Fekeli prima poziv da je Jilmaz umro. Zulejha očajna ide za mrtvim Yilmazovim telom, koga doktori vode u mrtvačnicu. Ona pada u hodniku i počinje plakati prisećajući se Jilmazovih reči.

Sve epizode serije Gorka zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno