Gorka zemlja 82. i 83. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 82. i 83. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 82. i 83. epizoda!

82 epizoda

Zulejha istražuje Umit. Umit se sve više približava Demiru. Zulejha istražuje o njoj, te sve što je saznala govori Demiru. Umit poljubi Demira, a u ovoj epizodi i Fikret poljubi Mužgan.Demir prebaca sve deonice svoje majke, pa Zulejha počinje užurban poslovni život. Ipak u firmi kojoj je godinam vladao muškarac, teško će za jednu takvu ulogu prihvatiti ženu.

83 epizoda

Gaffur pokušava napuniti džepove, dok Behice pokušava prikupiti novac, za koji je sigurna da je Yilmazov. Umut i Demir provode noć zajedno.Fikret se ponovo suočava sa Fekelijem. Fikret je zauzet igrom koju je postavio sa Umit, a njegove misli su ipak kod Mužgan.

Sve epizode serije Gorka zemlja

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site