Gorka zemlja 84. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 84. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 84. epizoda!

 

Demir od taksiste čuje da je Behce ubila Hunkar, pa odlazi da je ubije. Ipak, Zulejha sa zaposlenima spašava Behce. Behce želi popraviti odnose sa Mužgan, ali joj ni ona više ne veruje, pa joj kaže da bi bilo najbolje da ode u Istanbul.

Mužgan se bori izmedju straha da ne pogreši i ljubavi,dok Fikret pokušava da uveri sebe da ne sme biti zaljubljen.Sa druge strane, Umit se zaljubila, a takodje i Demir koji je govorio da neće odustati od Zulejhe.

Zulejha traži dokaze i sa dosijem u rukama objavljuje svoima da je Behice ubila Hunkar. Mužgan ne propušta priliku da se suprostavi Zulejhi i ponovo sve iskomplikuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site