Gorka zemlja 90. i 91. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 90. i 91. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 90. i 91. epizoda!

90 epizoda

Demir je suo;en sa tajnim neprijateljem koga je dugo progonio. Fikret, koga poznaje kao Fekelijevog nećaka, godinama je čekao da se dogodi njihov susret pod nejednakim uslovima.Dvojica mladića, kojima teče ista krva i mrze jedno drugog do smrti deliće svoj adut do smrti.

Lutfije pokušava da Fikreta urazumi i pomiri sa njegovom prošlošću,ali je vrlo teško popraviti slomljeno dečije srce, sada kada je odrastao muškarac.

91 epizoda
Fikret govori Mužgan da je pogrtešio. Želeo je da se osveti zbog svega što je njegova majka proživela, da pokaže celoj Čukurovoj šta je sve Adnan Jaman uradio,a svo to vreme je zapravo stavljao mrlju na svoju majku. Umit, koju povredjuje Demirova sreća, odluči da se ujedini sa Fikretom i osveti se Demiru. Demir, koji je sada srećan sa Zulejhom, boji se da Zulejha ne sazna njegovu tajnu.

 

Sve epizode Gorka zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno