Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 37. do 40. epizode

Grand Hotel-Veličanstveni Hotel

Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 37. do 40. epizode

By  | 

Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 37. do 40. epizode

37: Alfredu je konačno jasno da je njegova majka spremna da uništi dokaze koji bi mogli spasiti njenu snahu. Javierovo služenje vojnog roka ima ozbiljne posledice. Juliova i Aliciina puna pažnja je na Don Benjaminu, navodnom ubici sa zlatnim nožem.

38:  Javierov plan da se izvuče iz rata nije urodio plodom. Dolazi do značajnog sukoba između Angela i Andresa. Alicia otkrije nešto stravično.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

39: Ayala zatvara istragu o Beatrizinom ubistvu. Vest da je Javier ubijen u akciji tokom borbe potresa Veličanstveni hotel. Pre svog pogubljenja, don Benjamin uspe da otkrije još nešto Alicii o smrti don Carlosa.

40: Donja Teresa je primorana da donese važnu odluku; zajedno sa Aliciom, ponudi Andresu da se vrati u hotel, a uz to će ga priznati kao Alarcona. Međutim, Andresov povratak u hotel se odvija teže od očekivanog. Donja Teresa je osmislila lukavi plan pomoću kojeg će se osvetiti.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site