Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 49. do 52. epizode

Grand Hotel-Veličanstveni Hotel

Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 49. do 52. epizode

By  | 

Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 49. do 52. epizode

49: Aliciin otmičar, Ezequiel, dočepa se Maite. Želi da je iskoristi kao taoca za pregovore i beg, ali umesto toga završava iza rešetaka. Pre nego što ga policija ispita, Euzequiel je zauvek ućutkan. On je ubijen, što predstavlja novu istragu za Ayalu. Ayala veruje da Diego zna više nego što želi da prizna.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

50: Ispostavi se da je naporna gošća iz hotelske sobe broj 34 zapravo kraljeva ljubavnica. Kralj će uskoro doći u posetu u Grand Hotel, i Alfredo se nada prilici da povrati plemićku titulu, što Sofia smatra apsurdnim. Kako bi otkrio da li je Diegu poznato ime Adrian Celande, Ayala ga stavi na test i uhvati. Međutim, Diega uopšte ne dotiče njegovo upozorenje da bi mu se Celande mogao osvetiti nakon svega što se dogodilo. Donja Teresa saznaje od Laure da njena majka, Mercedes namerava da joj plaća miraz u mesečnim ratama i da će s tim usko povezana biti Javierova vernost njoj. 

51: Andres je na ljubavnim mukama. Belen mu dodaje so na ranu kada izjavi da ga drži u šaci, zbog čega Andres potpuno izgubi kontrolu i napadne je pred svedocima. Sledećeg dana, on se budi sav krvav a Belen je nestala. Da bi udovoljio svojoj ženi, Alfredo slaže da su ga proglasili za vojvodu. Laura zahteva od Javiera da pronađe posao više, dok ovaj to izbegava. U međuvremenu, sve je više indikacija da je Diego preuzeo lažan identitet.

52: Pronađen je leš Celie Velledur. Nakon što je ova bogatašica kupila Veličanstveni hotel, njen auto se srušio sa litice. Ayala obavesti donja Teresu da je besmrtno telo Celie pronađeno i da je ona (Teresa) glavna osumnjičena. Alicia se plaši da Diego više neće hteti da čeka dok ona ne bude slobodna. U sklopu priprema za buduću aukciju koju organizuje Lady – Julio, Alicia i Maite se bave jednim posebnim predmetom koji im je privukao pažnju – vredna muzička kutija. Muzičku kutiju naposletku kupi žena za koju se ispostavi da je Diegova majka.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site