Gulcemal - 1. epizoda!

Gülcemal - Gulcemal

Gulcemal – 1. epizoda!

By  | 

Život Gulcemala i Gulendam, brata i sestre koje je majka napustila i otišla sa drugim čovjekom dok su još bili djeca, rasut je u komade nakon majčinog odlaska. Odrastajući uz poteškoće, brat i sestra se vraćaju u Bursu nakon mnogo godina, gradeći sebi život tu. Gulcemalov jedini cilj jeste da se osveti svojoj majci. Oduzeće joj sve da će u konačnici ona pokucati na njegova vrata. On je snažan i nemilosrdan čovjek koji krije rane zbog odrastanja bez majke, a te rane još uvijek krvare.
Ipak, prvog dana povratka u Bursu, on upoznaje djevojku. Deva je na njegovom posjedu i lovi kada se on pojavi. Ona baci strelu na njega i posvađaju se. Krene je baciti u jezero kada ga ona zamoli da to ne radi, boji se vode. Ali ga ošamari i Gulcemal je baci u jezero i odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Deva je majstor bojenja svile i zaposlena je kod njegove majke, Zafer. Štaviše, ona ju je odgojila. Deva je smatra svojom duhovnom majkom. Gulcemal dolazi tu i opet imaju sukob gdje ona uperi makaze u njega. On joj naređuje da radi za njega, a ona mu stavi da znanja da radi za gđu Zafer. Ne može je kupiti. On joj zaprijeti da će za 3 dana pokucati na njegova vrata i željeti biti uz njega. 

Deva je na pragu vjenčanja. Ali Gulcemal i njegov zakleti neprijatelj Zafer će učiniti sve da do tog vjenčanja ne dođe. Svako ima svoj interes u spriječavanju istog. Deva saznaje da je Gulcemal oteo njenog oca.

Devin mladoženja je pijan proveo noć sa Gulendam i Gulcemal ga primora da je oženi, dok je Deva ostavljena na vjenčanju.  Sa druge strane, Zafer planira da nauči ljubavi čudovište od svog sina, kćerka njegovog najvećeg neprijatelja će osvojiti njegovo srce.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site