Gulcemal - 2. epizoda!

Gülcemal - Gulcemal

Gulcemal – 2. epizoda!

By  | 

Gulcemal kaže Devi da će joj pustiti oca ako ga moli na koljenima. Deva to i učini. On naredi da odvedu njenog oca. A Devu zarobi, to je bio uslov da pusti njenog oca. Njen vjerenik joj napiše poruku da ne može da se oženi sa njom, a Gulcemal je slaže da je njen vjerenik mrtav. Takođe joj govori da je neće nikada pustiti, samo joj on može pomoći i niko drugi. Deva ga krene ubosti staklom, on je uhvati za ruku i staklo mu se zabode u ruku.

Ona pada u nevijest, Gulcemal je uhvati. Dok je ona u nesvijesti, saznajemo iz njegovog sjećanja da se njih dvoje znaju od djetinjstva. Kada se probudi, tjera je da jede jer je nemoćna. Ali Deva mu se suprostavlja i inati. Na kraju, povrijeđena Deva bježi kroz šumu dok on ide za njom. Prilazi joj, ona uperi pištolj u njega. On zakorači i Deva ga upuca!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site