Gulcemal - 3. epizoda!

Gülcemal - Gulcemal

Gulcemal – 3. epizoda!

By  | 

Nakon što upuca Gulcemala, Deva krene bježati. Ali boli je noga i ne može. Gulcemal je ponese u naručju u vikendicu. Govori joj da odluči sama, ako mu bude stisnula ranu, preživjeće. A ako ne, umrijeće. Deva mu pomogne.

Sledećeg dana, on traži od nje da ga njeguje. Potom je odvede da je uči kako da puca iz pištolja. Ona uperi u njega i insistira da je odvede ocu. On traži od nje da crta crteže u projektu hotela sa Italijanima. Ona odbija da radi za njega.

Gulcemal je odvede ocu. 

U prošlosti, Gulcemal dolazi do Zafer koja živi sa drugim čovjekom. Dječak je. Ona ga otjera, a kada je zovne drugi sin, ode kod njega. Zatvori vrata i Gulcemal ostaje sam i uplakan.

Uveče, na večeri sa Italijanima su i Gulcemal i Zafer. Deva dolazi u haljini i Gulcemal je opčinjen. Ipek insistira da Deva kaže da je prislno kod Gulcemala. Ali Deva kaže suprotno, da je tu dobrovoljno i da želi raditi za njega. Razlog iz te odluke je molba njenog oca, rekao joj je da je tu najsigurnija i da ostane kraj Gulcemala. 

Mert, njen vjerenik dolazi tu i doziva Gulendam. Deva je šokirana, mislila je da je mrtav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site