Gulcemal - 5. epizoda!

Gülcemal - Gulcemal

Gulcemal – 5. epizoda!

By  | 

Gulcemal – 5. epizoda!

Gulcemal plače i grli Devu. Ona mu zatraži da je odvede kući. Smjesti je u auto i krene u osvetu ljudima koji su je umalo ubili. Ali ona govori da im je oprostila i moli ga da ne čini to, želi da pođe sa njom. Gulcemal joj udovolji i krenu zajedno.
Deva ga zamoli da kontaktira sestru, zbrinuta je. Saopšti sestri šta se desilo, da je Gulcemal spasio i da je sa njim sigurna. 
Gulcemal je ljut na nju jer misli da je špijun. Njegovu ljutnju podstakne i scena gdje je zatiče sa Mertom. Mert nastoji doći do Deve i poljubi je čak. Ona ga odgrne i izbaci.
Još jednom Mert pokuša doći do nje i tada ih Gulcemal ugleda. Deva ga nudi hranom, ali on odbija. Naredi da se Deva iseli iz njegove sobe, a dozvoli joj i da ode slobodno. Deva je slomljena jer je izgubila Gulcemalovo povjerenje, bez svoje greške. Pokušava na sve načine doprijeti do njega, ali uzalud.
Saznaje i da Armagan živi tu i posjeti ga. Ali saznaje i šokantnu istinu da Zafer stoji iza napada na nju.
Odlazi bijesna i suoči se sa njom. Govori joj da ona sada ima Gulcemala uz sebe i odlazi ljuta. Gulcemal ostavi kremu Devi jer ima opekotinu na ruci.
Ona pušta zmaja u namjeri da ga odobrovolji. Govori mu da on brine za nju, donio joj je kremu. Ali Gulcemal presječe konopac i pita je da opet sastavi konopac kao da ništa nije bilo.    Gulcemal šokira sve kada za sto za kojim su Deva i Armagan pozove i Zafer koja dolazi tu. Gulcemal prizna Zafer da joj je postavio zamku i da je upala u nju.
A Armagan pred svima priznaje da mu je Gulcemal brat.
Epizodu možete pogledati OVDE 
Ostale epizode možete naći OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site