Gunešine kćeri 1. epizoda!

Gunešine kćeri (Güneşin Kızları)

Gunešine kćeri 1. epizoda!

By  | 

Gunešine kćeri 1. epizoda!
Guneš je profesorka književnosti.Njena jedina želja je da svojim ćerkama osigura dobru budućnost i zato donosi odluku da se uda i preseli u Istanbul. Guneš će pronaći svog princa na belom konju tek u 35-oj godini kad bude odgajila tri kćeri. Ona prihvata ponudu za brak od Haluka Mertoglua, biznismena iz Istanbula.

Gunuš i njene kćeri će se peseliti u Istanbul u vilu Mertogluovih. Međutim, njihov novi život biće drugačiji od onog koji su priželjkivale i o kome su maštale. Porodica Mertoglu nije tako savršena kako se čini. Sa dolaskom Guneš i njenih kćeri tajne iz prošlosti počinju da se otkrivaju, jedna po jedna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!