Gunešine kćeri 3. epizoda!

Gunešine kćeri (Güneşin Kızları)

Gunešine kćeri 3. epizoda! Hazil pokuša da bude društvena i da se uklopi u novu okolinu!

By  | 

Gunešine kćeri 3. epizoda!Hazil pokuša da bude društvena i da se uklopi u novu okolinu!
Ali doživi napad besa zbog Selin, a ta vest u porodici odjekne poput bombe. Rana govori Haluku da će biti i većih problema, ako ove dve porodice nastave da žive zajedno. Međutim, Haluk i Guneš su već u braku, tako da je to sada neizvodljivo.Iako Rana za to saznaje, ona i dalje nema namere da odustane. Guneš će biti razočarana onim što je Selin rekla Aliju.Haluk i Guneš se dogovaraju da razgovaraju sa Selin i Alijem.

Selin se izvinjava Aliju, a on želi da ostavi za sobom to što su preživeli. Pred Guneš i Halukom izgleda kao da je problem rešen, a istina je u stvari pozpuno drugačija. Nazli oseća grižu savesti zbog onoga što je priredila svojoj majci i rešava da se promeni. Nazli će uz Perinu pomoć pokušati da bude društvena i da se uklopi. Nazli je rešena da u svoje planove uvuče i Savaša, te ga poziva na Alijevu žurku. Nazli će na zabavu nositi ogrlicu koju je Haluk poklonio Guneš. Međutim, Nazli ne zna da je ta ogrlica pripadala Melisi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!