Gunešine kćeri 4. epizoda!Gunuš potpisuje predbračni ugovor!

Gunešine kćeri (Güneşin Kızları)

Gunešine kćeri 4. epizoda!Gunuš potpisuje predbračni ugovor!

By  | 

Gunešine kćeri 4. epizoda!Gunuš potpisuje predbračni ugovor!

Gunuš potpisuje predbračni ugovor, a nakon toga njen odnos sa Halikom zahladi. Kad devojke saznaju za to, nastaje pometnja u porodici Mertoglu. Savaš odnosi ogrlicu kod Haluka i suočava se sa njim. Ono što Haluk ispriča Savašu duboko će ga potresti. Za Savaša sada postoji samo jedan izlaz.

Nazli ne namerava da ostavi Savaša na miru. Ali je ljubomoran zbog Selin i Emreao, ali ne želi da prizna to sebi. Hoće li Alijeva želja da povredi Selin biti jača od njegovih osećanja prema njoj? Sevilaj želi da povredi Gunešine kćeri. Hoće li on uspeti da se opravda kod Haluka za to?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!