H2O 10 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O 10 epizoda

By  | 

H2O 10 epizoda
Prevod čitateljka Amra.Hvala!
11911360_1462816830710998_1563029576_n

Ljudi u kafiću gledaju neki video na TV-u koji je snimio Lewis za prošlogodišnji natječaj i osvojio prvo mjesto.Lewis odmah ulazi u natječaj kao prošlogodišnji pobjednik,dok djevojke raspravljaju kakav će film snimiti.Emmu brine kršenje pravila,dok Rikki i ne obraća pažnju na to i kaže da je to samo natječanje za kratki film i da nema mnogo pravila.Cleo joj kaže da su prošle godine ispadali takmičari čiji su videi bili 7s duži od 3min.Wilfred kaže takmičarima da će ove godine kao nagrada,biti dvostruki novac koji daje Dr.Bennet,Zaneov otac, i da će on biti u žiriju.Rikki ustane do bilijarskog stola i uzme prijavnicu i pravila.Okrene se Zaneu i upita ga sarkastično ko li će ove godine da pobijedi s obzirom da je njegov otac u žiriju,a Zane joj ne ostane dužan i kaže joj da to sigurno neće biti ona.Rikki sjedne i upita djevojke zašto je od svih ljudi,Zaneov otac sudac.Cleo joj kaže jer je on lokalni heroj koji je na surferskoj dasci otišao do i nazad Mako ostrva u rekordnom vremenu.

 

Rikki upita Zanea,pošto je njegov otac heroj,da mu je on sigurno veliko razočaranje.On se samo okrene i ode.Djevojke odlučuju šta će snimiti,dok se Rikki ne sviđa nijedna ideja.Zane dolazi kod oca,koji priča na telefon sa pacijentima,a Zane mu u DVD ubaci snimku u kojoj on obara rekord.Zaneov otac se hvali i govori kako će mu rekord stajati još 20 godina i da će ljubiti noge onom ko ga uspije oboriti.Zane u tom vidi priliku da se dokaže ocu da ga je vrijedan.Djevojke se vraćaju u kafić i zateknu Lewisa koji razmišlja šta da snimi,pa sjednu za poseban stol da ga ne ometaju.Emma im daje ideju da snime video na temu:Moja majka-Moj heroj.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno