H2O 11 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O 11 epizoda

By  | 

H2O 11 epizoda
Prevod čitateljka Amra.Hvala.

11868721_1463116950680986_1420877731_n

Byron priđe djevojkama u kafiću i zatraži da popriča nasamo sa Emmom.Cleo i Rikki mu kažu da neće prisluškivati pa je on upita da li bi mu pomogla sa treninzima da bi pobijedio Zanea na trci od 100m.Zbog straha da se ne uprska,Emma ga odbija i on ode.Lewis traži djevojkama uzorke kose što naživcira Rikki.Emma pregleda svoj stari album sa slikama i prisjeća se plivačkih treninga.Byron dolazi kod Emme kući i oni rpičaju,kad na vrata dolazi Zane i provocira Byrona da uzima savjete od stare plivačke zvijezde.Emma odluči pomoći Byronu pod uslovom da nikome ne govori za to,posebno ne Rikki i Cleo.

 

Na treningu,Byron zakasni te mu Emma prigovori.Počinje teško da ga trenira te on postaje sumnjičav.Lewis pokuša odsjeći Rikki par dlaka,ali ona mu dadne uzorak kose koji je već sama odsjekla.Lewis joj se zahvali.Emma naporno trenira Byrona i zahtjeva od njega da promijeni ishranu.Ne znajući za Emminu tajnu,Cleo i Rikki joj dolaze i vide da je napeta.Krenu joj nešto reći,kad Byron dođe i počne da jede hranu koju je Emma pripremila za njega.U kafiću, objašnjava djevojkama zašto je tako postupila i odlazi.Dolazi Lewis i traži uzorak nokta,ali mu Rikki ubaci kockicu leda u košulju.Emma primjeti da Byron nimalo nije napredoao od prvog treninga pa mu to prebaci.On odustaje od treninga nazivajući je strogom zapovjednom zmajicom.Požali se curama i one joj kažu da bi trebala malo da se promijeni.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno