H2O 12 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O 12 epizoda

By  | 

H2O 12 epizoda
Prevod čitateljka Amra.Hvala!

U Juicenetu se održavaju karaoke i Miriam prva pjeva.Pjeva dobro što razljuti Rikki i ona tajno prijavi Cleo.Cleo je prozvana, a Zane i Miriam su već spremni da je zezaju.Emma upita Rikki da li zna uopće kako ona pjeva.Cleo počne da pjeva i svi joj se rugaju.Silazi sa pozornice uplakana.Lewis joj kaže da on misli da je bila dobra da bi je oraspoložio.Sutradan, ona radi smjenu u marini i hrani delfini.Počne da nešto pjeva,ali delfini pobjegnu.Ona se upita da li je stvarno tako loša.Dolazi čudna starica i kaže joj da se pazi Punog mjeseca.Ona joj kaže da se pripremaju i da će ovaj put biti spremne.Cleo nazove mama i kaže joj da kupi mlijeko,ona dok se okrene,starica je već otišla.

Navečer,dolaze Rikki,Emma i Lewis kod Cleo da bi se pripremili za Puni mjesec.Gledaju neki horor film i Emma upita kad se Puni mjesec diže.Lewis joj kaže za dvije minute.Mjesec se digao i Rikki i Emma su se pokrile po glavi dok je Lewis navlačio zavjese,ali promakne mu dio pa Cleo vidi odsjaj u čaši vode.Krene ju dotaći ali je Lewis zaustavi.Cleo se zabrine i ode u WC.Lewis joj kaže da neko ide s njom ali ona mu kaže da ne treba.Rikki pronađe karaoke DVD i počne pjevati (grozno) dok joj Lewis plješće a Emma se udara u glavu.Cleo je u kupatilu vidjela odraz mjeseca u umivaoniku i pala pod njegov efekt.Emmi dosadi Rikkino pjevanje pa ustane da joj uzme mikrofon,ali dolazi Cleo i uzima mikrofon.Pjeva pravu sirensku pjesmu pa Lewis padne pod njen efekt.Dolaze i njeni roditelji, zadivljeni njenim pjevanjem.Emma i Rikki su zabrinute za nju,jer su joj ruke mokre ali ona nema rep.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno