H2O 13 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O 13 epizoda

By  | 

H2O 13 epizoda
Prevod čitateljka Amra.Hvala!:D

Zaneov skuter okrzne brod koji pripada misterioznoj ženi koja daje savjete Cleo.Emma se nađe tu i zaustavi Zaneovu viku nad njom.On joj zaprijeti da će dovesti upravnika i ode.Gđa pozove Emmu na čaj i ona pristane.Dolazi upravnik i kaže gđi Chatham da će je istjerati zbog nepoštivanja pravila.Zane počne da nešto dobacuje i ona dobije infarkt.Na odlasku u bolnicu kaže Emmi da joj sačuva njeno blago.Rikki ode do Emme, ali nje nema.Sačeka je,ali ona dolazi sa gđo Chatham i kaže joj da će ona biti par dana kod nje.Rikki je iznenađena njenim postupkom kao i činjenicom da ona zna sve o njima.

Dolazi Cleo koja je isto tako iznenađena.Gđa Chatham priča Emmi i ostalima o brodu i dobaci kako Emma zna mnogo toga o vodi.Ona se preplaši i pogleda u djevojke.Emma sa djevojkama ode do broda želeći ga urediti jer ne želi da ga oduzmu gđi Chatham.Dolazi upravnik i kaže joj da ne pokušava jer neće pomoći.Dolazi gđa Chatham i krene prema brodu ali je djevojke zaustave i povedu kod Emme.U odlasku ona dobaci nešto o blagu što Zane čuje.Gđa Chatham priča djevojkama šta se njoj desilo i ode na spavanje.Sutradan,Emma je ne može pronaći i ode u luku.Vidi da je isplovila brodom i opet okrznula Zaneov skuter.Zane to vidi i uzme čamac i krene za njom.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno