H2O 14 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O 14 epizoda

By  | 

H2O 14 epizoda
Prevod čitateljka Amra.Hvala!

Cleo budi mama i kaže joj da se spremi.Ona ustaje, ode do kalendara i prekriži posljednji dan do njenog 16-og rođendana.Silazi u kuhinju gdje joj otac daje komplimente,ali mu ona kaže da ne planira ništa za njen rođendan.

 

Nate je kupio Zaneu detektor ribe i on se razljutio jer mu je rekao da ne želi detektor ribe već ultrazvučni lokator.U kafiću,Lewis zatraži od Wilfreda da ga zaposli jer su mu potrebne pare.Emmi se ne sviđa način na koji je Lewis dobio posao i iznenadi se kad joj kaže da želi da radi za 30$ dnevno.Wilfredu je to mnogo, pa Lewis ode i kaže da će se vratiti.Izlazeći iz kafića sudari se Zaneom koji ga je tražio.Zane ga zamoli da mu pomogne pronaći morsko čudovište koje ga je spasilo i kaže da će mu platiti.Lewis,kojem je novac očajno potreban,pristaje.Rikki i Cleo ih vide i razmišljaju šta smjeraju.

Dolazi Emma i vuče Cleo da bi proslavile njen posljednji dan kao 15-godišnjakinje.Rikki se iznenadi jer nije znala da joj je rođendan.Emma kaže kako će joj

sirene

ove godine moći doći,jer prije nije zbog plivačkih natjecaja.Doda da je njen otac pravio najbolje zabave kad su bile djeca, ali Cleo pukne film i ona ode.Gdin Sertori zove Emmu na telefon.Kaže joj da sprema tajnu zabavu za Cleo.Gdin Sertori sprema dječiju zabavu ali mu supruga kaže da to nije predjetinjasto za Cleo ali on je ne sluša.Zane dadne Lewisu neku spravu za detektovanje i upita ga znali je koristiti.Lewisa zanima šta to on zapravo traži pa ga upita.Kada mu Zane pokaže skicu polovine repa, Lewis odustane od toga da Zane ne bi saznao za djevojke.Odnosi skicu Rikki i Emmi i ona se uznemiri.Lewis odluči da navede Zanea na lažni trag i zove ga da pristaje na posao.Emma ga upita da li će biti na Cleinom rođendanu ali on joj kaže i bolje da ne bude jer je uvijek osramote.Kaže da je ona zadnji put bila prije par godina,a on na svakom i da zato Cleo mrzi svoj rođendan.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno