H2O 15 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O 15 epizoda

By  | 

H2O 15 epizoda

Prevod čitateljka Amra.Hvala.

Emma se zaposlila u JuiceNetu.Wilfred je zadovoljan njome i idejama koje je predložila.Kaže joj da on za vikend ide na konferenciju i da mu treba neko da pazi na kafić pa joj kaže da želi da to bude ona.Također joj kaže da joj dopušta da nekoga zaposli da bi si olakšala.Emmi je drago zbog toga i pristaje.

 

Rikki kaže Cleo da joj je hitno potreban novac jer želi ići na koncert.Cleo joj predloži da se zaposli ,ali ona joj kaže da posao nije za nju.Dolazi Emma i kaže im da je postala menadžer kafića preko vikenda.Cleo joj predloži da zaposli Rikki da bi skupila novce za ulaznice ali Emma je u nedoumici.Rikki ode da si napravi čaj,a Cleo napadne Emmu jer je nije zaposlila.Rikki dolazi i Cleo joj kaže da je dobila posao.Emma joj daje raspored i kaže da ne kasni.Sutradan,Rikki zakasni 6 minut11938073_1465844310408250_866956400_na pa joj Emma prebaci.Dok radi,pravi neke greške što nervira Emmu.Dolaze Lewis i Cleo koji joj kažu da samo izdrži vikend i onda će na koncert.Dolaze Zane i Miriam i Emma kaže Rikki da ih posluži da bude ljubazna.Ona ode tamo i ne sluša ih tokom narudžbe.Donese pogrešne sokove i razljuti Miriam.

Emma naiđe, pa Rikki brzo ode po drugi sok.Miriam se okrene i vidi Emmukako nosi nešto u hladnjaču.Slaže Zaneu da ide do Wc-a i isključi hladnjaču.Emma stane ispred vrata pa se Miriam sakrije u hladnjaču.Zanea zove otac i on ode .Emma zaustavi Rikki i počne joj predavati o njenom ponašanju.Rikki dosadi i dadne otkaz.Hladnjača počne da se grije i alarm se upali.Miriam se sakrije na dno hladnjače.Emma vidi da se sve otopilo, pa koristi moći da ju zaledi usput zaledivši i Miriam.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno