H2O - 18. epizoda

Australijske serije

H2O – 18. epizoda

By  | 

H2O – 18. epizoda 

Prevod:Amra.Hvala. 🙂

Epizoda počinje Zaneom koji se prisjeća onog dana kada se umalo utopio i onog čudnog repa što je vidio.Stalno razmišlja o tome i negdje ode dobacujući Miriam koja se sunčala kod njega da ode prije nego njegov otac dođe.Djevojke se kod Cleo pripremaju za Puni mjesec i Emma predlaže da pozovu gđu.Chatham da im pomogne jer ona zna kako se izboriti sa njim.Neko pozvoni,Cleo ode da otvori.

To je Zane koji je došao da traži Cleinog oca.Upita ga da li je on ikada čuo za to što ga je spasilo,ali on mu govori da je moguće da je halucinirao zbog nedostatka kisika.Zane mu pokuša objasniti da nije halucinirao i počne opisivat Emmin rep.Zane je odlučan da mu dokaže da ne laže,pa ga zamoli za nešto od njegove opreme.On ode sa Nateom po dokaz.Djevojke sve pripremaju za izlazak mjeseca kod Emme,koja upita Cleo da li je pronašla gđu Chatham.

Ona joj kaže da nije i baš tada dolazi Lewis.Lewis im želi pomoći i želi ostati sa njima da ih čuva.Zane je sa Nateom otišao do broda i počeo je da skida vrata sa njega da bi pokazao svima dokaz o postojanju ‘morskog čudovišta’.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site