H2O - 21. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O – 21. epizoda

By  | 

H2O – 21. epizoda

Prevod:Amra.Hvala. 🙂

Emma fotografiše neke ljude u vodenom parku i dolazi Rikki.One krenu ali sretnu Byrona.Byron im priđe pa ih pozdravi.Doda kako je sa ulaza vidio djevojku i da je pomislio na Emmu.Ona ga puna nade upita da li se ističe,a on joj kaže kako je uvijek ista,isti izgled,ista vibra i da ju je moguće prepoznati što baci Emmu u razmišljanje.One odu da se nađu sa Cleo pa sjednu na piće.

Emma predloži da oboji kosu kad naiđe gđa Chatham.Sjedne sa njima i zamoli ih da joj obećaju da će uvijek biti tu jedna za drugu i da se neće razdvajati.Cleo i Emma kažu gđi Chatham da su one najbolje drugarice i da nemaju tajni, Rikki se složi sa njima ali joj gđa Chatham uputi oštar pogled . ( Pogledaj 20ep)Rikki ode da šeta obalom kad je Zane zaustavi.Pozove je da izađu van, ali ona odbije.

Kaže mu da je lista razloga da ne izađu predugačka.Krenu dalje ali Rikki vidi gđu Chatham koja je pomatra.zane ju isto ugleda i upita Rikki šta ona gleda,pa mu Rikki kaže da gleda njih tj nju.Cleo priprema Emmu za farbanje kose.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno