H2O - 22. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O – 22. epizoda

By  | 

H2O – 22. epizoda

Prevod:Amra.Hvala. 🙂

Cleo i Emma izlaze iz kino sale.Cleo kaže Emmi da mora na čišćenje jer ne želi da nosi odjeću kakvu imaju zombiji. ( Glumci su nosili odjeću koju i ona ima)Emma je zaustavi i pokaže joj kad drugoj Sali.Iz nje izlaze Zane i Rikki.Cleo se upita šta Rikki radi sa Zaneom i povrh svega,gledali su ljubavni film ’30 dana ljubavi’.

Emma kaže da je možda naletjela na Zanea pa izlaze skupa ali se oni u tom trenutku zagrle i ostave njih dvije u šoku.U školi,djevojke kažu Lewisu za njih dvoje i zamole ga da ih slijedi.On to ne želi i kaže im da će im Rikki reći kad bude prikladno vrijeme.Dolazi Rikki i vidi da se svi oni drže ukočeno.Emma počne da priča o filmovima u kinu ne bi li navela Rikki da progovori ali ona im ništa ne kaže i rekne im da krenu da ne zakasne.

U prolasku,Lewis se namjerno zapuca u Zanea,on mu uputi pogrdne riječi,ali Lewis mu ništa ne kaže i onda sa djevojkama pođe da govori ružnoće o Zaneu,ali Rikki samo produži i potvrdi njihove sumnje.U JuiceNetu, Emma,Cleo i Lewis počnu da razgovaraju o njima dvoma i kako su ih slijedili na časovima i da nsu primjetili nikakve znake zaljubljenosti.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno