H2O - 24. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O – 24. epizoda

By  | 

Prevod:Amra.Hvala 🙂

Lewis odlazi do Emme i Cleo koje su u marini.Zabrinute su jer nemaju gdje da organizuju godišnji ples jer im je marina udvostručila cijenu i pitaju Lewisa za savjet.Ne obazirući se na njih,Lewis im kaže da radi na eksperimentu koji bi im olakšao život sirena.One ga ne slušaju već samo daje neke prijedloge gdje bi bio ples.Lewis predloži kafić i one se slože.Vide gđu Chatham i krenu do nje.Lewis,kojem se gđa C.

Ne dopada,nevoljko krene za njima.Cleo kaže gđi C. da Lewis izvršava znastveni pokus kojim bi im olakšao život sirene ali mu gđa C. kaže da neće upaliti i da njišta ne olakšava život kad si sirena.Lewis je ljut i ode sa djevojkama.Odu da pitaju Wilfreda za kafić i on im dozvoli.Byron vidi Emmu i ona mu priđe,počne neku priču ne bi li je on pozvao,ali ništa.Cleo i Rikki je upitaju zašto ga nije zvala na ples,ali ona im kaže da je on nju trebao zvati.Poslije,u školi,Rikki i Emma nagovaraju Cleo da pita Lewisa ali ona je neodlučna.

Lewis dolazi i kaže da će upitati nešto Cleo dok joj nešto kaže.Kaže djevojkama da je napravio formulu koja će ih napraviti imunim na vodu.Djevojke su sretne i Cleo ga,puna nade,upita šta ju je htio pitati,a on je zamoli za uzorak kose za finalni rezultat.Cleo je razočarana.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno