H2O - 29. epizoda

Australijske serije

H2O – 29. epizoda

By  | 

H2O – 29. epizoda

Prevod:Amra.Hvala. 🙂

Rikki krene da se nađe sa Emmom i sretne nekog mladića na motoru koji ide prema njoj.Ona mu nešto dobaci i okrene se kad mladić skine kacigu i zovne je.Zane je pogleda i samo ode.Emma razgovara sa Rikki da li je moguće vjerovati Zaneu ali joj Rikki kaže da mu ne mora vjerovati jer su njih dvoje prekinuli i da se on neće motati oko njih.U kafiću,Emma služi piće Lewisu i Rikki.

Lewis je izumio napravu koja precizno mjeri vrijeme i pokušava da odgonetne njihove moći.Dolazi Cleo i kad vidi Lewisa svi se ukoče pa on ode.Cleo je krivo jer je prekinula sa njim ali ne želi da budu ponovo skupa jer je sve komplikovano.Lewis postavlja svoju napravu i dolazi Charlotte i nudi mu pomoć i on je prihvata.Rikki ode na utrke motociklista gdje se Zane takmiči da ga vidi.Njemu je drago što je došla pa joj priđe i počne da joj se upucava ali ona ga odbije.

Kaže joj da joj je život sigurno drugačiji kada je normalna cura i ona potvrdi.On joj dobaci piće i ono je mokro te ona obriše ruke i ode odatle dok Zane ostaje smiješeći se.Lewis i Charlotte dolaze u kafić i čavrljaju i smiju se dok ih Cleo ljubomorno gleda.Lewis naruči dva soka od Emme pa Cleo ode sa njom da joj pomogne i predloži Emmi da istraže Charlotte jer ne znaju ništa o njoj a Lewis zna njihovu tajnu.Rikki i dalje gleda Zaneovu trku kad on stiže i opet krene da joj se upucava ali Rikki je odlučna u namjeri da ne bude sa njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site