H2O - 30. epizoda

Australijske serije

H2O – 30. epizoda

By  | 

H2O – 30. epizoda

Prevod:Amra.Hvala. 🙂

Emma upita djevojke da joj dođu i prenoće jer njeni roditelji idu na neki skup gdje traže figurice što njena mama skuplja.Cleo ne može zbog Kim,a Rikki prihvati.Kod Emme, ona kaže Rikki da u njenoj kući vlada strogi red i Rikki joj kaže da se opusti i da zna pa baci štapić od sladoleda u sudoper kad naiđe Emmina mama.Rikki joj se zahvali što joj je dopustila da ostane sa Emm.Lisa joj kaže da je uvijek dobrodošla i otvori kutiju da joj pokaže najdražu kristalnu figuricu.Izvadi je,a to je neka figurica izdignutog delfina i upita Rikki za mišljenje.

Ona joj kaže da je apsolutno idiotski i da ga to čini posebnim,pa se Lisa nasmije.Lewis popravlja nešto oko broda i dolazi mu Nate koji mu kaže da su ljudi počeli da pričaju da se ponaša kao cura što Lewis negira.Čitajući nešto sa papira on se poreže i počne da jauče dok mu se Nate smije.

Lewis odlazi kod Cleo i zajedno motaju veš.On je upita da li su prekinuli zbog njega ali Cleo mu samo kaže da je njen život prekompliciran za dečka dok se muči sa motanjem peškira.Lewis joj uzme i smota ručnik perfektno.Cleo ga uzme i gleda sa svih strana i upita ga gdje je to naučio,a on joj mucajući odgovori kod neke radnje gdje se rade muški poslovi i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site