H2O - 30. epizoda

Australijske serije

H2O – 30. epizoda

By  | 

Rikki upita Emm da li želi sa njima van ali ona neće.Rikki joj kaže da zna šta pokušava i da joj neće uspjeti ida je ona prava divljakinja,napravila bi najveći tulum čim joj roditelji odu pa ode sa Elliotom van.Cleo ispituje Rikki za Emmu i ona joj kaže da pokušava dokazati da je divljakinja ali joj ne uspijeva.

Wilfred donosi čokolade Cleo i kaže da ima tajnog obožavatelja.Cleo kaže Rikki da misli da je Lewis kad on uđe na vrata sav umoran.Cleo mu kaže da ne glumi mačo muškarca i da bude ono što je i ponudi mu čokoladu.On ih počne jesti i usput mu se Cleo zahvali na cvijeću.

On je ispituje o kakvom cvijeću govori i onda shvati da je neko poslao cvijeće i čokoladu Cleo i on joj kaže da ne jede više te čokolade da su užasne pa pobjegne odatle.Elliot i Rikki stižu kući i zateknu Emmu usred njenog tuluma,stiže Cleo i ona im samo kaže da se uklope.Cure počnu da zovu dečke i poruka stigne Nateu na trening.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site