H2O - 34. epizoda

Australijske serije

H2O – 34. epizoda

By  | 

H2O – 34. epizoda

Prevod:Amra.Hvala. 🙂

Zane i Nate prolazi kroz naselje prikolica i voze motocikle.Zaustave se da naprave pauzu i Nate vidi značku na parkiranom motoru.Ode do motora i skine značku pa si ju ponese.Sjedne na motocikl kad čovjek izađe i krene da urla na njih.Zane,plašeći se ode za Nateom.Rikki čeka Zanea na plaži ali on kasni.Krene kući pa je on zaustavi.Ona se pravi ljuta na njega pa joj on kaže da će se ispričati.Cleo i Emma plivaju i odlaze na Mako.

Cleo se pita gdje je Rikki jer ona nikada ne propušta plivanje i da u posljednje vrijeme često je odsutna.Zane da poklon Rikki.Ona otvori,a unutra je novi MP3 player.Rikki ne želi da ga prihvati ali Zane navaljuje pa ga prihvati.On je otprati do kuće i ona ga poljubi u obraz i krene ući u kuću kad je Zane upita zar ga neće pustiti unutra.Ona mu kaže da će se upoznati sa njenim ocem neki drugi dan i on ode.Cleo i Emma su u JuiceNetu,pokušavaju da dobiju Rikki na telefona li ona se ne javlja.Sjednu za stol kod vrata kad uđe Zane.

Emma ga upita da li je vidio Rikki ali on se pravi lud pa je upita koju Rikki,pa njih dvije počnu da mu opisuju Rikki ali on im kaže da im ne može pomoći.Nate pokazuje nekim momcima značku koju je ukrao i hvali se.Zane mu uzme značku silom sa namjerom da je vrati onom čovjeku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Charlotte priđe Emmi i Cleo i upita ih da li su vidjele Lewisa i da li mu mogu da vrate njegovu jaknu jer mu je ostala kod nje.Cleo ljubomorno uzima Charlotte jaknu i strogim joj glasom govori da će je njih dvije vratiti.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site