H2O - 40. epizoda

Australijske serije

H2O – 40. epizoda

By  | 

H2O – 40. epizoda

Prevod:Amra.Hvala. 🙂

Rikki i Emma se trkaju i Emma pobijedi.Cleo ih čeka u kafiću da sazna rezultat i na ulazu u kafić,Emma se sudari sa Ashom.Njoj je drago što ga vidi ali pravi se ljuta i pita ga šta tu radi i sazna da je on tu zbog posla.

Emma i djevojke uđu kafić i razgovaraju o Ashu,kad Amber kaže Emmi da je dobila e-mail od Wilfreda jer je on otišao na odmor.Ona kaže curama da je predložila Wilfredu da zaposli nadglednika i da mora da je nju zaposlio.One odu i ona ostaje da čita e-mail.Rikki dolazi kod Cleo i vidi da ona pregleda svoj album sa slikama i na većini od njih je Lewis.

Rikki je savjetuje da iako je on sa Charlotte,oni mogu biti prijatelji pa Cleo ode na mol do Lewisa.Oni rpičaju kako su se super zabavaljali i pozove ga na sok,baš kad dolazi Charlotte i kaže da ide sa Lewisom na pučinu da crta.

Cleo ih ostavi i pozdravi se.Emma i Amber čitaju e-mail i nigdje se ne spominje da je Emma dobila posao.Iza njih neko pregleda kafić i to je Ash.On je dobio posao nadglednika.On daje njoj i zaposlenicama planove rada i uvodi neke promjene kao što je uniforma što se ne sviđa Emmi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site