H2O - 62. epizoda!

Australijske serije

H2O – 62. epizoda!

By  | 

2H2O – 62. epizoda!

Prevod:Amra.Hvala. 😀

Will trenira dok mu Sophie drži prodike o tome kako se pogoršao zbog ne treniranja.Bella naiđe tu i odluči ne skrenuti kad vidi Sophie..Zane razmišlja kako da doprinese budžetu kafića na novi način.Na Makou,Bella kaže curama kako Sophie vrši preveliki pritisak na Willa i da je on njena marioneta..Sophie vrši pritisak na Willa da se posveti treningu i da ne misli na Bellu ako želi da postane šampion.

Bella ode do Willa,ali tamo sretne Sophie koja joj zabrani daljnje viđanje sa njenim bratom.Bella ne planira tako olako da odustane od Willa.Rikki kaže Zaneu kako trebaju enku vrstu marketinga za kafić,pa on odluči uzeti stvari u svoje ruke.Bella ode na Willov trening i mjeru mu vrijeme i daje mu par savjeta kako bolje da pliva.Rikki uđe u kafić i iznenadi se kad vidi da je tu neka rođendanska zabava nekog djeteta,a još se više iznenadi kad čuje da je to Zaneov način marketinga.Vaspitačica traži od Zanea i Rikki punu uslugu, tj klauna kao što je pisalo u preporuci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Will izađe iz vode i zatraži od Belle da mu pokaže kako to rade profesionalci.Ona ne želi da uđe u vodu,ali on je mokrom rukom pomazi po licu i ona skoči unutra,a i on za njom.Plivaju kad čuju neke glasove.Sophie dolazi i vodi nekog čovjeka kojeg je pronašla kao Willovog sponzora.On kaže Belli da se sakrije na dno bazena,izađe i kaže Sophie da je umoran i da će drugi put pokazati sponzoru svoj trening.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site