H2O - 69. epizoda!

Australijske serije

H2O – 69. epizoda!

By  | 

1H2O – 69. epizoda!

Prevod:Amra.Hvala! 🙂

Willu zvoni alarm i budi ga.On ga samo isključi i okrene se na drugu stranu kad alarm ponovo zazvoni.Ovaj put ga Sophie ugasi i natjera Willa da ustane jer ide na trening koji će mu omogućiti sponzora.Zane i Rikki se svađaju oko Sophie.Cleo i Bella dođu i upitaju je da li joj treba pomoć.

Ona želi da ide iz kafića,pa je Cleo odvede vani,a Bella ostane jer mora da nastupa sa bendom.Cleo odvede Rikki u marinu da bi joj pomagala u vezi delfina.Ostavi je da povadi lopte iz vode dok ona donese kante.Ronnie uzme loptu i ne da je Rikki.Zane pita Bella gdje je Rikki,a ona mu kaže da je uzela pauzu od njega.

Sophie to čuje i ode za Zaneom u kancelariju i dosipa sol na ranu isptujući gdje je Rikki i da li ona onda može preuzeti njen posao.Sophie koristi Rikkino odsustvo da bi flertovala sa Zaneom,ali on bježi od nje.Rikki se i dalje muči sa Ronnijem.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!