H2O-73 epizoda! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O-73 epizoda!

By  | 

12188280_1507669776225703_2090376231_n
H2O-73 epizoda!
Prevod čitateljka Amra.Hvala!

Cleo i Don sjede i čitaju novine.Sam im priđe te sjedne sa njima.Kim siđe sa sprata i pokaže ocu časopis sa odmorima i traži od njega da i oni idu na jedan.Don joj kaže da su odmori skupi i da trenutno nemaju para,što razljuti Kim.On joj obeća da će pronaći drugi posao da bi što prije otišli.Cleo mu predloži da se zaposli u marini.Will pokazuje Belli svoju zbirku školjaka i fosila dok je ona glumi zainteresanost. Will vidi šta pokušava pa sjednu da pišu pjesme,ali im ne ide.Na Makou,Bella kaže curama da su njih dvoje prerazličiti,ali je one tješe da je to normalno.

Cleo i Rikki odu u marinu da bi Cleo pokazala Ronnijev novi show.Tamo sretnu Dona koji im javi da je dobio posao u marini.Will i Bella šetaju,ona mu kaže da mora do benda na probu.Ona ode,a Zane zaustavi Willa da bi se raspitao za njegovu vezu sa Bellom.Savjetuje ga da ne bude u vezi sa sirenom jer su one uvijek u centru pažnje.Cleo vidi da je njen otac dobio posao pirata,tj glumi pirata u marini.Bella ima probu,a Will dolazi.Počne da joj daje komplimente o pjevanju iako ni sam ne zna kako da se izrazi.Ona mu se zahvali,ali ne shvati o čemu govori.Cleo hrani Ronnija i priprema ga za show.Dijeli letke za show,ali niko ih ne uzima svi idu na Donovu predstavu.Ona ode tamo i stane da je pogleda.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno