H2O 74 epizoda! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O 74 epizoda!

By  | 

12231137_1511965329129481_2100083112_n

H2O 74 epizoda!
Prevod čitateljka Amra.Hvala.:D

Voda na Makou se zagrijava i počne da isparava.Bella i Will se ‘prepiru’ oko školjke koju je ona uzela.krene da joj uzme,kad naiđu Cleo i Rikki.Pokupe Bellu i odu na plivanje.Primjete da je na Makou postalo vruće i vraćaju se Willu.Zane pregleda račune i kaže Sophie da će je morati otpustiti jer nema novaca za plaćanje menadžera.Ona to ne prihvata i ode da traži rješenje.Djevojke prenesu Willu situaciju sa Makoa kad u kuću ulazi Sophie i one odu.Ona se požali Willu da će izgubiti posao i počne da razgledava njegove školjke u namjeri da ih proda što on odmah zabranjuje.

Počne da ga ispituje za ogrlice od djevojaka i uporno navaljuje da joj kaže gdje je našao kristal.Počne da ga ispituje o Makou i on pukne te izađe iz kuće i ostavi je samu.Ryan odlazi na Mako i ulazi u špilju.Razgleda i vidi ogroman kamen sličan onima koje djevojke nose oko vrata,samo puno veći.Bella i bend nastupaju i kad zarše,Nate j epošalje da im ide donijeti isplatu.Ode do Sophie da zatraži novac.Ona ode,a Ryan uđe u kafić.Ryan naručuje i razgovara sa Sophie o Makou kad Bella dođe po isplatnicu zagleda se u njen lančić.Sophie mu kaže da je ona sa njegovim bratom misleći da je zgleda radi veze,no on joj kaže da je vidio identičan kamen njenom.Sophie se zainteresira i predloži mu razgovor o 3 cure koje nose te ogrlice.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno