Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

Haasil

Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

By  | 

Ranvir je prekide i nasmeje se, pa joj oprašta i kaže da ništa neće stati više na put njihovom prijateljstvu. Ančal se složi i upita ga uplašeno: ,,Da li… Da li si mi oprostio? Zaista?”
Ranvir se nasmeje i potvrdi. Kabir ih posmatra i namrgođen je; plaši se da Ančal ne uništi brata i njegovu porodicu, te novi plan smišlja. Ranvir vidi to i predloži Ančal da mora da misli kao Kabir, ako ga hoće poraziti. Nasmeši se: ,,Prvo si me mrzela, dovela si me u zatvor i tužila me na sudu, a onda si ušla u moju firmu i zvala me ,,gospodine”. A sada me zoveš imenom… Čudna si ti osoba, Ančal. Sviđa mi se to…”
Ančal potvrdi i nasmeje se: ,,Istina. Potpuno. Prvo sam te mrzela i nisam ti verovala, onda si mi postao šef i sumnjala sam u tebe, a sada si mi drug i verujem ti. Zato ti više ne persiram i zovem te imenom. Ranvir. Ranvir Raičand.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Oni se smeju i šale. Kabir je tu i kreće da se dere: ,,Neka zabava počne! Dođite svi!”

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site