Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

Haasil

Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

By  | 

Zabava kreće… Kabir se opija i pleše s devojkama usput. Nudi šampanjac Ančal, ali se ona zgadi i gurne ga: ,,Naše mišljenje se razlikuje. Da bih uživala, meni ne treba piće. Zabavljaću se bez toga…”
Kabir ode i nastavlja sa plesom. Ančal pijucka sok (đus) ispred i sedi mirno. Ranvir primeti to i gleda je sve vreme opčinjeno… Neki stranac prilazi Ančal i hvata je za ruku: ,,Ustani, curo. Hoćeš li da plešeš sa mnom? Dođi! Hajmo da plešemo!”

Ančal odbija, ali ovaj je uporan i vuče je. Ranvir dotrčava tu i spašava je. Izabela predloži Ančal ronjenje (scuba diving). Kabir se smeje i kreće da je zafrkava: ,,Ronjenje? Kako će ona da roni u ovom sariju? Kada je ribe u tome vide, umreće od srčanog udara! Neće niko izdržati! Za to treba hrabrosti, a Ančal je nema!”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site