Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

Haasil

Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

By  | 

On nastavlja da pleše i počinje pevati pesmu “Tum Paas Aaye”….. Ančal skida sari (indijska haljina) i otkriva na sebi bikini. Kabir i Ranvir gledaju je zapanjeno. Ančal se smeje i prilazi Kabiru: ,,Da li se sada plašiš? Zaboravimo ribe.”
Kabir je prati i uleće u vodu s njom. Oni rone…

Kabir i Ančal hvataju ribe i smeju se pod vodom; na sebi imaju maske za kiseonik. Ančal odjednom kreće da gubi kiseonik, a onda se onesvesti. Kabir primeti to, te je brzo hvata i izvodi na kopno (plažu). Pokušava je na razne načine probuditi, ali ne ide mu. On joj onda reši dati veštačko disanje usta na usta i učini to! Ančal se budi, vidi ga i gurne ga besno. Kabir glumi brigu: ,,Ančal! Ančal, budna si! Živa si! Da li si dobro? Reci…”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site