Haasil 45. i 46. ep.!Ranvirova laž ga skupo košta sada mu je i ugovorena operacija!

Haasil

Haasil 45. i 46. ep.!Ranvirova laž ga skupo košta sada mu je i ugovorena operacija!

By  | 

45. i 46. epizoda – Haasil – Ranvirova laž ga skupo košta sada mu je i ugovorena operacija!

Prevod: Maya. 🙂

Kabir i Ančal se pomire i zagrle. Ukućani su spremili za Ranvira operaciju na mozgu da bi ga izlečili i teše ga da će sve biti u redu. Doktor (koga je Ranvir potplatio) predlaže Ranviru da kaže istinu ili je gotov ovom operacijom, a Ranvir mu kaže da je spreman da umre i da mu se istina ne sazna nikada. Kabir vidi kako Sarika plače i teši je, a Sarika se seća kako su usvojili Ranvira i sva je slomljena misleći o operaciji… Sarika reši da bude u hramu sve dok joj se sin (Ranvir) ne oporavi. Ranvir je odveden na operaciju i skroz su mu ošišali kosu. Doktor Hudson im kaže da je Ranvir preminuo, svi plaču za njim i tuguju…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tada se odjednom Ranviru ruka pomeri, a doktor viče da je ovo čudo – Ranvir je preživeo. Sarika stiže tu i Kabir viče veselo da mu je brat živ. Aman dolazi i pita sestru s kim će sada biti – s Kabirom ili s Ranvirom.

Najava: Ančal posti za Ranvira po običajima. Ranvir besno gleda kako se Kabir i Ančal grle, te viče da neće dozvoliti da Kabir stane između Ančal i njega (Ranvira).

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site