Haasil 47. i 48. ep.!Ančal posti za Ranvirovo zdravlje i dug život!

Haasil

Haasil 47. i 48. ep.!Ančal posti za Ranvirovo zdravlje i dug život!

By  | 

47. i 48. epizoda – Haasil – Ančal posti za Ranvirovo zdravlje i dug život!

Prevod: Maya. 🙂

Sarika kaže da je Ranvir živ i to znači da su Guruove reči laž. Ančal i Kabir dovode Ranvira kući i pomažu mu u oporavku. Ranvir hvata Ančal za ruku i veruje da će biti dobro sve dok je ona tu uz njega, ali Ančal se uozbilji i ode. Kabir pita Ranvira šta želi. Ranvir: ,,Ančal.”
Oni su iznenađeni. Ranvir se ispravi, želi Ančalinu i njegovu sreću.

Ančal kaže Kabiru da se želi razvesti od Ranvira i udati za njega, da se ovo sve prekine. Seća se onda Amanovih reči i bira da bude s Kabirom do smrti, voli ga. Odlučna je u tome, a Sarika pita zašto pričaju o razvodu sada, neka malo sačekaju s obzirom da je Ranvir tek sada izašao iz bolnice. Ranvir glumi da potpisuje papire, a onda kao padne u nesvest.

Rađ Guru dolazi i kaže da Ančal mora da posti za Ranvira, a Sarika ga podseti da je njihovo venčanje lažno. Guru negira, čim se završi post za Karwachauth može biti razvod. Ančal posti za Ranvira i sve vreme zamišlja Kabira.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site