Haasil 69. i 70. ep.!Ranvir shvata Ančalin plan i preti joj Amanovim i Rupalinim životom, Ančal ga reši ubiti!

Haasil

Haasil 69. i 70. ep.!Ranvir shvata Ančalin plan i preti joj Amanovim i Rupalinim životom, Ančal ga reši ubiti!

By  | 

Kabir prilazi Ančal i oni pričaju. Ančal: ,,Dokle ćeš biti tako slep? Ranvir je lud. Pokušao te je ubiti i za to je okrivio Rohana. Ubio je Gorava, Đatina i još puno ljudi. Ranvir je zver… psihopata! Psihopata! To nije ljubav, već bolest. Hteo je na žurki ubiti čoveka, koji je samo malo plesao sa mnom. Kabir te ne voli i to je sve što ti pokazuje lažna ljubav! Glup si!”

Kabir je pita zašto radi to, Ančal odgovara da ovo radi da se osveti i za svoj život, ugled i prava. Ne želi da bude sa osobom, koja je ne razume (sada misli na Kabira). Ranvir dolazi tu i gleda ih. Ančal vidi to i kaže Kabiru da ide i priča sa svojim dragim batom.

Ranvir prilazi Kabiru: ,,Izgubio sam se kada ju je onaj muškarac dotakao. Da me Ančal nije sprečila, ubio bih ga. Dobio sam Ančal, ali nisam dobio i njenu ljubav, jer ona i dalje voli samo tebe. Plašim se da me Ančal nikada neće voleti.”
Kabir ga zagrli i teši, a ovaj se smeška zlobno i smišlja neki plan.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site