Haasil 8. ep.!Ančal i Ranvir odlaze na poslovni put, a Kabir ih prati sa lukavim planom!

Haasil

Haasil 8. ep.!Ančal i Ranvir odlaze na poslovni put, a Kabir ih prati sa lukavim planom!

By  | 

8. epizoda – Haasil – Ančal i Ranvir odlaze na poslovni put, a Kabir ih prati sa lukavim planom!

Prevod: Maya. 😀

Pogledajte video snimak na vrhu stranice.
Ančal pakuje torbe i sprema se za odlazak na Mauritius. Rupali (majka) joj daje domaću hranu i neke organske grickalice. Ančal je grli i teši da joj ne treba sva ta hrana, kupiće da jede tamo. Rupali: ,,Imaćeš tamo hrane, ali ne ovakve kakva majka sprema. Majka. Ali mi još nije jasno zašto si tako lako prihvatila Ranvirov posao. Koliko znam, ti njega ne voliš. Raičandovi…”
Ančal se nasmeje: ,,Kada bi upoznala samo Kabira, Ranvirovog brata, Ranvir bi za tebe bio Bog (Ram). Ranvir je u stvari dobar čovek. Verujem mu… Zaposlila sam se tamo i ići ću s njim. Ne brini, zvaću te uvek.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aman dolazi i kaže joj da je pogrešila, predoseća da će se nešto loše desiti u budućnosti. Ančal mu kaže da misli o svojim studijama i da ne brine o njoj, odrasla je i brinuće se sama o sebi. Smeška se misleći o Ranviru… Oseća se čudno… Ranvir takođe misli o Ančal i seća se njihovog prvog susreta, pa svega posle. Kabir ga pita zašto ju je zaposlio, sumnja u njene namere. Ranvir se nasmeje i grli ga: ,,Zato je moj mlađi brat tu da spreči njene lukave planove i da mene spase. Zar ne? Ti si tu. Mogu da računam na tebe? Čuvaćeš me od nje. Hoćeš li?”
Kabir potvrdi ozbiljno. Oni se gledaju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site